Mrkvová torta
Prísady:
- 7 ks strúhanej mrkvy,
- 1 hrnček (2,5 dl) eritritu
- 2 hrnčeky ryžovej múky,
- 1/2 hrnčeka roztopenej masti
- 1 bal. prášku do pečiva
- 1 kl sóda birkarbóny,
- 4 celé vajcia,
- šťava a kôra z 1 citróna,
- soľ,
- trošku škorice.
Príprava:
Facebook: https://www.facebook.com/groups/100678020495209/
Tento komentár bol odstránený autorom.
OdpovedaťOdstrániťMrkva je super surovina do sladkých aj slaných jedál, to mi na ňu príde fajn. Len je škoda, že sa o nej hrozne často hovorí ako o niečom, čo je super na oči. Ako áno, do istej miery je. Ale nie je to samospásne. Radšej si tu prečítať článok o tom, ako kvalitu zraku ovplyvňuje napríklad osvetlenie a jeho výrobcovia. :)
OdpovedaťOdstrániť