utorok 16. mája 2017

Mäsová nátierka


Mäsová nátierka




250 g zvyšky kuracieho mäsa /pečeného mäsa/, 2 ks
uvarené vajce natvrdo, 2 PL masti, 1 ks červená cibuľa,1 ČL soľ, 1/2 ČL korenie,1 PL petržlenová vňať

Použijeme mäsko napr. z nedeľnej polievky alebo zvyšky pečeného mäsa. Mäso najemno rozmixujeme. Pridáme uvarené vajíčka, masť. Pridáme najemno nakrájanú cibuľku (môže byť aj mladá jarná cibuľka alebo pažítka). Ochutíme soľou a korením. Zmiešame.


Facebook: https://www.facebook.com/groups/100678020495209/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Vitamíny rozpustné v tukoch

Vitamíny rozpustné v tukoch Vitamín A ( retinol, axeroftol ) Nachádzame ho v dvoch formách – ako predstupeň hotového vitamínu...